Punat - Otok Krk - Hrvatska

plaze

Punat nudi vrlo raznovrsne prekrasne plaže, u neposrednoj blizini, u netaknutoj prirodi, gdje možete uživati cijelog dana u miru i tišinu, bez prevelike gužve.

Najljepše plaže nalaze izvan mjesta, između Punta i Stare Baške, ali kako su zaštićeni krajolik, dostupne su samo brodom. Zagarantirana Vam je tišina i mir, divno plavo čisto more, a za rekreativce ovo je jedno od najboljih mjesta za ronjenje. Plaže su šljunčane sa sitnim šljunkom, ali izrazito čiste i uredne. Pravi odmor u netaknutoj prirodi. Taxi brodovi se nalaze u centru mjesta www.plavnik-punat.hr

 

Za sitno šljunčanu plažu potrebno se provozati do Baške (cca 18km), i doživjeti najveću plažu na otoku Krku. Uz puno ugostiteljskih sadržaja, nudi Vam se najam ležaljki za sunčanje i suncobrana, aquagun, surfanje, jet ski i razni ostali sadržaji. Idealna plaža za malu djecu i obitelji. U neposrednoj blizini nudi se i wellnes u sklopu Hotela Baška. www.hotelibaska.hr

panorama_beach
Lokalne plaže u mjestu su vrlo lijepe ali ponekad ima gužve. Osiguran Vam je siguran parking, i više lokala sa ponudom pića, sladoleda i sendvića. Aquagan i vodeni sportovi sigurna su zabava za Vašu djecu, dok Vi uživate u toplini sunca i čistoći mora. Ako Vas je volja prošetati par koraka, pronaći ćete u neposrednoj blizini plažu samo za sebe.

Alternativa je kupanje u ljekovitom blatu uvale Klimno – Soline. Pravo uživanje za cijelu obitelj, vrlo plitko i toplo more, pogodno za ležanje u moru ili razne sportove. Nakon samo jednog dana koža Vam je predivno mekana. www.krk.hr/otok_krk/mjesta/klimno.

Plaže dodatno