Punat - Otok Krk - Hrvatska

breakfast_room_m

 

U cijenu je uključen vrlo obilat buffet doručak, svakog dana od 07.30 – 10.00. A za one pospance poslužiti ćemo doručak i do 12.00. Uz doručak se poslužuju i razni naresci, topla jela od jaja i mesa, kava i razni sviježi sokovi.

Usluge polupansiona i pansiona nažalost ne nudimo ali u Puntu u neposrednoj blizini se nudi veliki broj kvalitetnih restorana i pizzerija i objekata brze prehrane. Svakako Vam preporučamo: 

Restoran Kanajt – 1.6km
Tel. +385 51 654 340, www.kanajt.hr
Vrhunac domaće kuhinje na otoku Krku. Originalni domaći specijaliteti pod pekom, riba, meso, janjetina. Svakako mjesto gdje morate doći tijekom Vašeg boravka u Puntu. Vrlo ugodan ambijent domaće konobe, sa raznolikom ponudom tradicionalnih specijaliteta, sviježe ribe i plodove mora.

Restaurant Kanajt

Pizzerija „9bofora“ – 1.2km
Tel. +385 51 654 343
U samom centru Marine Punat na lijepoj lokaciji u okruženju luksuznih brodova, nudi Vam odlične pizze i razne sendviće. Ako ste u Marini Punat svakako ih posjetite i popijte dobar Capuccino, a piva u smrznutim čašama uz komadić pizze je pravo osvježenje uz vrući dan na suncu.

Restoran Marina – 1.2km
Uz more i prekrasne brodove u Marini Punat, nudi Vam raznovrsna jela od ribe i mesa, juhe, tjestenine, salate i izvrsne deserte.  Svakako Vam preporučamo neki od ribljih specijaliteta.

Pizzeria Ragusa – 500m
Tel. +385 51 855 010, www.ragusa-punat.hr
U samom centru mjesta Punat, nudi Vam meksičke specijalitete kao i vrlo dobre pizze i tjestenine.

Specijaliteti ovoga kraja su:

Šurlice – ručno rađena tjestenina sa gulašom od janjetine ili junetine. Obavezno jelo uz svaku svadbu. Mlada koja nezna raditi šurlice ne smije se ženiti.
Janjetina / Teletina pod pekom s krumpirom i mediteranskim začinima – užitak mirisa i okusa, pripremljeno na tradicionalnom ložištu pod drvenim ugljenom
Lignji / hobotnica po pekom s krumpirom – pravi riblji specijalitet, posluženo sa maslinovim uljem i češnjak prava je poslastica (nema kosti)
Ovčji sir / domaći pršut – najbolji je krčki domaći tvrdi sir od ovčjeg mlijeka i pršut sušen na buri i malo dima.
Krčka maneštra od graha – jednostavno jelo krčkog seljaka i pastira. Odlično uz kobasicu i sušeno meso.
Presnac – slataki kolač od mladog ovčjeg sira, limuna, začina i rakije.