Punat - Otok Krk - Hrvatska

sport_ronjenje

Rent a bike, kod nas možete svakodnevno iznajmiti bicikle za vožnju okolicom. Cijena 50kn / dan. Za boravak duži od 7 dana, besplatan najam bicikala.


sport_surfanjePunat ima jednu od najduljih šetnica na otoku Krku, divna panorama uz more sigurno će Vas oduševiti, ali ako ste sportski tip, morate krenuti putevima ovčara na obližnja brda. Sve staze su označene i uređene.

Ako se želite izležavati i ljenčariti, onda su Vas u Suncu na raspolaganju ležaljke za sunčanje u intimno uređenom zelenilu ili na terasama.
Tijekom cijelog dana možete popiti hladno piće ili se družiti u zajedničkim prostorijama za zabavu (veliki LCD ekran, internet kutak, playstation, razne društvene igre)


sport_aquagan

 

Iznajmljivanje brodova, Charter Marina Punat, www.marina-punat.hr/hr/marina/carter, bez obzira želite li mali ili veliki brod, jedrilicu ili motorni ovo je pravo mjesto za Vas. Marina Punat idealno je polazište za posjet Jadranskih otoka i obale.  Ako želite samo mali brodić za dnevno kupanje u centru mjesta ga možete iznajmiti po vrlo povoljnim cijenama.


sport_ski_lift

 

Ski lift Punat, www.wakeboarder.hr, jedina žičara za skijanje na vodi na otoku Krku, pravi adrenalinski doživljaj za cijelu obitelj, za početnike i profesionalce od 6 – 66 godina. Vrlo dobar restoran – fast food, i lijepa plažica odmah pored. Osiguran paking.


Tenis se nudi pored Hotela Kanajta www.kanajt.hr . Vrlo dobri teniski teren sa umjetnom travom. Info i rezervacije u hotelu.

Taxi boat se nalaze u centru mjesta Punat, na obali, po vrlo prihvatljivim cijenama, vode Vas do plaža netaknute prirode i pokupe Vas u dogovoreno vrijeme. Ako želite izlet na otok Rab, Cres ili Goli Otok, obratite se na: More express, www.more-punat.com  ili Tajana, www.zuzic-krk.com

Wellnes se nalazi u Hotelima baška www.hotelibaska.hr, ili Hotelu Pinia www.hotel-pinia.hr , na samo 20-tak km udaljenosti od Punta. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme i uživajte u blagodatima masaže i toplog bazena.